Radiatorskjulere og diverse

Radiatorskjulere

Jeg kan lave specialdesignede løsninger på det meste. En opgave jeg har fået flere bestillinger på, er radiatorskjulere. Det er efterspurgt, fordi at det er svært at finde standardløsninger der passer ind i hjemmet.

I mange nyere huse ligger man i dag gulvarme. Derfor er en radiator oftest noget man finder i ældre huse, og lejligheder. Bygninger hvor gulvet, eller væggen måske ikke længere er i vater! Og hvor standardmodellerne forlængst er uddaterede.

Derfor er det vigtigt at tilpasse og designe dem, så det passer ind i lige præcis det hjem som du har.

Da vi selv bor i en over 100 år gammel bygning, så har jeg lavet de radiatorskjulere du kan se på billederne, til vores eget hjem.

Skal jeg kigge forbi, og komme med et tilbud til jer? Så ring på 40 27 44 48, eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Diverse

Jeg har over 30 års erfaring som håndværker. Derfor har jeg også lavet lidt af hvert. Småt, som stort. Alverdens forskellige, spændende opgaver.

Mangler du et hus til din robotplæneklipper? En hjemmebar til gildesalen? En gyngehest til barnebarnet? En udtræksskuffe under vaskemaskinen? Et skilt til døren? Eller noget helt tredje. Så sig til.

Ring på 40 27 44 48 og fortæl hvad du mangler, så giver jeg et bud på en løsning. Du kan også bruge kontaktformularen.

Er du nysgerrig på hvad der kommer ud af værkstedet. Så kan du følge Vanggaards_Vaerksted både på Instagram og Facebook.

Her opdateres der løbende med hvad der bliver produceret i værkstedet.

Kontakt