Værkstedet

På denne side, kan du i menuen se mange forskellige ting jeg har bygget i værkstedet. Det er lige fra radiatorskjulere, til sheltere, kunsthåndværk og legehuse.

Alt kan laves og tilpasses, så det er skabt efter det hjem du har. Det er fantasien der sætter grænserne!

Hvis du følger mig på min Instagram eller Facebookprofil. Så kan du løbende følge med i hvad jeg laver. Måske kan det inspirere dig.

Følg med her:
Instagram
Facebook

Prisen på hver opgave, afhænger selvfølgelig af hvor lang tid det tager. Min timepris er i udgangspunktet 400,- plus moms. Men er det en større opgave, finder vi en god fastpris aftale. Jeg er til at handle med, og jeg holder mine indgåede aftaler.

Enkelte af mine produkter er beskrevet med en fast pris. Denne pris kan naturligvis varieres, med baggrund i dine ønsker.

Eksempelvis vil prisen på et shelter afhænge, af om det skal males, være med troldtektplader, eller du har andre specifikke prioriteter.
Det kan vi altid tale om.

Jeg er ikke digitalt indfødt. Så hvis du sender mig en mail, eller kontakter mig på de sociale medier, vil det i første omgang være min søn Simon fra Vanggaard Advice du får fat på. Men han skal nok lede din henvendelse i den rigtige retning.

Skal du have fat på mig direkte, så send mig en SMS, eller ring til mig på 40 27 44 48 og hør nærmere. Jeg har altid telefonen i nærheden. Også i værkstedet!

Du kan også bruge denne kontaktformular.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Værkstedet