Klaus Vanggaard

Mit navn er Klaus Vanggaard Nielsen. Jeg er håndværker, og uddannet tømrer i 1987. Som håndværker har jeg over 30 års erfaring i byggebranchen. Jeg har både været ansat hos den lokale tømrermester, og hos større entreprenørvirksomheder. Det har givet mit et bredt indsigt i byggebranchen. 

I dag arbejder jeg til dagligt som Ass. Værkfører på Taasinge Elementer i Hampen. Vanggaards Værksted er en sidebeskæftigelse. 

Ejstrupholm Station – Vores drømmehjem

Jeg bor i Ejstrupholm sammen med min kone Lena, i en tidligere stationsbygning fra 1920. Huset har jeg renoveret, sammen med min familie.

Jeg er forelsket i gamle bygninger og håndværkstraditioner. Derfor var det en drøm der gik i opfyldelse, da vi fik lov at købe denne gamle station i 2004, og gøre den til vores unikke hjem. En af klausulerne for købet var, at bygningen skulle føres tilbage til sin oprindelige stil. En opgave, og en tilgang der ligger helt i tråd med mine værdier. 

Det var dog en stor opgave. Huset havde stået ubeboet i 40 år, og været brugt til både posthus, og værksted for den kommunale entreprenørgård. Derfor har det været en langvarig opgave, og i et gammelt hus som vores, bliver man aldrig færdig. Men vi synes opgaven er lykkes.
Det er også her på stationen, jeg har mit værksted, og producerer mine produkter. 

Ejstrupholm Station 1920
Ejstrupholm Station 1920
Ejstrupholm Station 2020
Ejstrupholm Station 2020

Kreativ håndværker

Jeg holder meget af dansk design, og sætter pris på godt håndværk. Det er vigtig for mig at få det optimale ud af de materialer jeg arbejder med, og jeg gør en dyd ud af at udnytte så meget som muligt af de produkter jeg arbejder med. Jeg er perfektionistisk anlagt når det gælder finish og detaljer. Derfor går jeg ikke på kompromis med kvaliteten. Min erfaring som håndværker er ikke kun som tømrer, men er der opgaver jeg ikke kan løse, har jeg et godt netværk af håndværkere jeg samarbejder med.

En aftale er en aftale. Derfor kan du stole på at jeg leverer det vi har aftalt, i en kvalitet og til den pris vi er blevet enige om.

Altid – Hver gang!