Betingelser og fragt

Her kan du læse om købsbetingelser og fragt.

Alle priser der står er inkl. moms. Det samme er de priser vi aftaler på specialopgaver.

Jeg laver alle mine produkter i mit eget værksted. Du skal selv sørge for at afhente eller fragte dem, med mindre vi har aftalt andet. Jeg bor på Stationsvej 19, i Ejstrupholm Midtjylland.

Ligeså snart vores produkter er færdiglavet, og produkterne skal afhentes, er produkterne kundens ansvar. Vi fraskriver os et hvert ansvar for skader under fragt m.m.

Det er kundens eget ansvar at sørge for byggetilladelse, hvis dette påkræves.

Opgaverne betales ved færdig udførelse, herefter kan de hentes.

Vi har et godt samarbejde med flere vognmænd. Vi kan anbefale følgende:

Vognmand Michael Andersen, Brande: https://matransport.dk/
Vognmand Knud Sørensen, Brande: https://knudsorensenbrande.dk/

De kan fragte både shelter, annex og legehuse hvis det er nødvendigt.

Det er også muligt at bygge vores forskellige huse i moduler. Disse kan ofte fragtes på en trailer. Det kræver så til gengæld at du selv kan samle husene derhjemme.

For opgaver over 5.000,- skal der betales et depositum på 25% af opgavens samlede pris. Depositum tilbagebetales ikke hvis opgaven annulleres, da depositum bliver brugt til at købe materialer for.

Der er to års garanti på de produkter jeg laver, undtagen for de ting du selv samler. Garantien gælder for produktionsfejl, og materialer. Garantien frafalder hvis fejl og mangler skyldes misvedligehold.

Leveringstid aftales individuelt ved bestilling af opgaven. Det samme gør prisen, hvis den ikke står på hjemmesiden i forvejen.