Havemøbler

Havemøbler kan have mange udtryk og funktioner. De kan også købes rigtig mange steder. På denne side kan du se nogle eksempler på havemøbler jeg har lavet.

I Vanggaards Værksted kan jeg lave alt fra den klassiske havebænk, til et morderne loungesæt af træller eller paller.

Hos mig er det også kun fantasien der sætter grænsen.
Jeg kan lave løsninger der er skabt til lige præcis din have, eller terrasse.
Bare sig til. Så finder vi en god løsning.

Kvalitetstræ til kvalitets-havemøbler

Som tømrer er det selvsagt træ, der er mit foretrukne materiale. Godt kvalitetstræ er et lækkert materiale ar arbejde med. Det er let at håndtere, føles rart at røre ved, og så er det et naturmateriale der kan forandre sig med tiden.

Mange moderne havemøbler er lavet af plastik, der skal imitere træ. Grunden dertil er at det er billigt, og slidstærkt. Jeg vil dog hellere bruge den ægte vare.

På mange nyere byggerier er man begyndt at bruge træfacader af varmebehandlet træ. Det gør man fordi at det både ser godt ud, og i mange tilfælde skal have en specifik funktion, som eksempelvis skyggedannelse.

Det varmebehandlere træ patinerer med tiden. Men det er slidstærkt, og det råder ikke. Derfor kan jeg godt lide at bruge det, når jeg laver udendørs møbler.

Det er varmebehandlet træ, som jeg har brugt på børnebænken til 500,- Du kan se på billederne.

Upcycling

Det er altid let at købe noget nyt. Men det kan jo også være at dine gamle træhavemøbler ikke er helt udtjente, men bare trænger til at blive shinet op. Måske skal bænken slibes ned, males og lakeres på ny. Eller måske skal der udskiftet et bræt.

Dette kan jeg også klare. Bare du selv leverer og henter.

Kontakt mig

Send mig en SMS eller ring til mig på 40 27 44 48, hvis du har et specifikt ønske til nye havemøbler. Så får du et godt tilbud.

Du kan også bruge denne kontaktformular: